Restauranter-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til salg i Værløse

Modelfoto

Restaurant til salg i 3500 Værløse

Succesfuld restaurant i hjertet af Værløse til afståelse!

Er du på udkig efter en enestående forretningsmulighed i restaurationsbranchen?
Så er Fusion of India, en veletableret og populær indisk restaurant beliggende i den travle Værløse Bymidte, lige noget for dig!

Forretningen udbydes lige nu til afståelse og du får en sjælden mulighed for at erhverve en succesfuld for-retning med et godt omdømme og en stabil kundebase.
Fusion of India nyder godt af sin beliggenhed midt i Værløse Bymidte, som er kendt for sin høje fodtrafik samt tilgængelighed. Forretningen ligger tæt på biograf, kulturhus samt togstation og tiltrækker ikke kun lokale beboere men også besøgende teater- og biografgæster, hvilket sikrer en konstant strøm af kunder.

Forretningen har en autentisk indretning, der repræsenterer restaurantens koncept på en hyggelig og ind-bydende måde. Når du træder ind i restauranten vil du med det samme opdage, hvordan indretningen er en blanding af moderne design og traditionelle indiske elementer, hvilket skaber en unik oplevelse for gæsterne.

Der er stort udeareal til udendørsservering foran biograf og kulturhus. Derudover rummer restauranten 45 siddende gæster samt minimum 40 gæster til udendørsservering. Her er stort potentiale for take-away for en endnu bedre indtjening, og der er stort flot køkken som også er meget velegnet til catering.
Lokalerne er store og dejlige med garderobeplads og pæ...