Restauranter-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Århus N

60 m2 restauration eget brug i Århus N til leje

SANDWICHBAR VED STJERNEPLADSEN AARHUS

SPÆNDENDE MULIGHEDER TÆT PÅ STJERNEPLADSEN – INVESTÉR I DIN DRØM


Er du på udkig efter en unik mulighed for at eje en sandwichbar ved Stjernepladsen i Aarhus? Dette charmerende sted byder på moderne faciliteter, strategisk placering og en uovertruffen husleje, klar til din gastronomiske vision.

Opdag en enestående mulighed for at eje en moderne sandwichbar lige ved hjertet af Aarhus nær Stjernepladsen. Denne attraktive lokation tilbyder en nyrenoveret cafe med et fuldt udstyret koldt køkken, ideelt til forberedelse af lette måltider som sandwichs, smørrebrød, og endda sushi. Med dens attraktive placering tæt på byens pulserende liv, tilbyder denne cafe en fremragende chance for iværksættere.

Nøglefunktioner inkluderer:

  • Lokation: Tæt på Stjernepladsen, et travlt og populært område i Aarhus kendt for sit dynamiske bymiljø og kulturelle tilbud.
  • Faciliteter: Cafeen har et moderne koldt køkken med plads til sushi-preparation, ideelt for en sund og hurtig madlavningsmetode.
  • Udeservering: Nyd fordelene ved en indbydende udeserveringsområde, perfekt til sommerdage.
  • Husleje: Ekstremt fordelagtig husleje på kun 2.500 kr. om måneden.
  • Pris: Overkommelig overtagelsespris på kun 125.000 kr.

Stjernepladsen er kendt for sin levende atmosfære og er et fremragende sted ...