Restauranter-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Middelfart

restauration eget brug i Middelfart til leje

ISHUS TIL SALG I MIDDELFART

EKSTRAORDINÆRT INVESTERINGSMULIGHED MED LAV HUSLEJE OG HØJ OMSÆTNING


Ishus til salg i Middelfart. Opdag din chance for at eje Brødrene Guf, et fremtrædende ishus i hjertet af Middelfart, perfekt beliggende på Brovejen 341. Med en ekstraordinært lav husleje på kun 1.000 kr. om måneden og en imponerende årlig omsætning på ca. 2.800.000 kr. ekskl. moms, repræsenterer dette ishus en gylden mulighed for den ambitiøse køber.

Attraktiv finansieringsmulighed
Brødrene Guf tilbyder op til 50% finansiering fra sælgeren, hvilket gør denne investering endnu mere tilgængelig for potentielle købere, der ønsker at træde ind i is-branchen med en velkørende forretning.

Økonomisk Overblik:

  • Omsætning: Cirka 2.800.000 kr. årligt ex. moms.
  • Husleje: 1.000 kr. pr. måned.
  • Afståelse: 495.000 kr.
  • Finansiering: Op til 50% af sælgeren.

Perfekt beliggenhed og etableret kundegrundlag
Brødrene Guf ligger i hjertet af Middelfart, en beliggenhed der sikrer konstant kundestrøm og direkte adgang til byens bedste trafikknudepunkter. Denne placering tilbyder en perfekt balance mellem synlighed og tilgængelighed, hvilket gør det til en eftertragtet ejendom for både sæsonbetonede og hele årets kunder.

Vores Engagement i Din Succes: Hos [xxxxx] værdsætter vi ikk...